Culinaire wandelingen

De culinaire wandelingen worden georganiseerd in samenwerking met VIZIT. Reservatie per telefoon (00 32 09 233 76 89) van maandag tot vrijdag van 10 tot 13 u. en van 14 tot 17 u., en op zaterdag van 10 tot 18 u. Meer informatie op http://www.vizit.be/nl/doornik.

Fijnproevertjes

Uw gids zal niet alleen over de stad roemen maar ook over de Doornikse culinaire verwennerijen. Deze wandeling is bestemd voor zoete bekken maar niet alleen : de kaasmaakster, de varkensslager, de chocoladefabrikant en de banketbakker ontvangen u met open armen... Prestigieuze namen zoals « Gâteau Clovis », « Ballons de Tournai » en « Palets de Dames » zullen geen geheimen meer voor u hebben.

Duur : 2 uur. Inbegrepen : gids en 4 proevertjes. Prijs : 90 €/gids + 7€/pers. Max. 25 pers./gids.

Lunchpromenade

Een ideale overdag smulwandeling ! Stadsbezoek gecombineerd met het proeven van lokale specialiteiten (zie « Fijnproevertjes »). Onderweg luistert u naar verhalen en anekdotes over de stad en zijn bezienswaardigheden. Halverwege is 1 uur pauze voorzien voor de lunch.

Duur : 2 uur. Inbegrepen : gids, proevertjes en lunch met een drankje. Prijs : 42 €/pers + 7€/pers. Groep van 10 tot 25 pers./gids.

Amuse Gueule

Ontdekking van de stad én van vier restaurants. In elk restaurant krigt u een deel van het menu, van het aperitief tot het dessert en op weg tussen twee restaurants, vertelt de gids u allerlei anekdotes over Doornik.

Duur : 4 uur. Inbegrepen : gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert. Prijs : van 60 € tot 80 €/pers.

Als er minder dan 10 deelmeners zijn, wordt een supplement van 18 € (voor de hele groep) gevraagd per missende deelnemer. Groepen van meer dan 25 personen worden verdeeld voor de wandeling maar komen daarna weer samen.

A ‘petit

U bezoekt drie restaurants. U kunt voor een aperitief en hoofdgerecht kiezen of meteen met het voorgerecht beginnen. Deze laatste formule is ideaal voor bedrijfsuitstappen, als de deelnemers na een lange werkdag liever direct aan tafel komen.

A’PETIT 1 Duur : 3 uur Prijs : van 50 € tot 65 €/pers. Inbegrepen : gids, aperitief met hapjes, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

A’PETIT 2 Duur : 3 uur. Prijs : van 55 € tot 75€/pers. Inbegrepen : gids, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Als er minder dan 10 deelmeners zijn, wordt een supplement van 18 € (voor de hele groep) gevraagd per missende deelnemer. Groepen van meer dan 25 personen worden verdeeld voor de wandeling maar komen daarna weer samen.